Buku Tamu Kapribaden


Isi Buku Tamu


Pesan : 121 dari 140
Halaman : 7
Jumlah pesan : 867
á
18/11/2014 at 13:17

Rahayu sedoyo
 
18/11/2014 at 04:26

rahayu rahayu
 
17/11/2014 at 17:19

Rahayu,rahayu,rahayu,salam kenalkagem poro kadang kadang sedoyo wonten pundhi mawon panggenannipun umpami tindak sby monggo mampir pinarak wonten gubuk kulo niki no hp kulo 03177893949
 
12/11/2014 at 18:13

salam salim santun dumateng poro kadhang sedoyo
 
10/11/2014 at 13:22

Rahayu.....Rahayu.....Rahayu
Salam kenal kagem poro kadang
saking Sentra Agrobisnis Banyulegi, Dawarblandong
   
05/11/2014 at 15:58

salam rahayu ,rahayu , rahayu
 
30/10/2014 at 15:17

rahayu , cinta kasih sayang kunci dalam kehidupan
 
29/10/2014 at 13:11

rahayu rahayu putra romo
 
22/10/2014 at 13:54

Rahayu poro kadhang sedhaya

Mohon maaf
Untuk operator webmaster nya mungkin bisa di tambah lagi catatan nya
Agar semua potro romo bisa lbih menadalami pengetahuan tentang KAPRIBADEN
‎​terimakasih

Rahayu
 
22/10/2014 at 07:13

urip
 
14/10/2014 at 06:34

Rahayu,sugeng siang,lam kenalkagem kadhang kadhang ingkang wonthen pundhi mawon panggenipun
 
14/10/2014 at 01:48

_/\_Rahayu dumateng poro sanak kadang kang dados kinasihipun kang moho gesang, sugeng tetepangan kaliyan kawulo, putro wayah arjuno kang tasih sinau ngabekti lan uri2 sedaya kang dados tinggalan lan warisan poro leluhur nuswantoro, mugi qta sedaya tansah pinaringan sih ipun kang moho gesang, tansah minanggihi rahayu wilujeng, sluman slumun slamet tumekaning purna" _/\_Rahayu 3x sagunging dumadi
 
09/10/2014 at 18:50

Rahayu poro kadhang sedoyo
 
21/09/2014 at 17:27

Rahayu...rahayu...rahayu...kagem sedoyo sanak kadang..
 
15/09/2014 at 15:35

RAHAYU ..... RAHAYU .... RAHAYU
 
14/09/2014 at 10:47

rahayu...mhn pncrhnya.
 
10/09/2014 at 07:18

rahayu poro kadang.....monggo diantos......wejangane....
 
09/09/2014 at 17:38

Rahayu poro kadang sedoyo
 
09/09/2014 at 07:45

rahayu..rahayu..!Sugeng siang ,salam kenal
  á
Pesan : 121 dari 140
Halaman : 7
Jumlah pesan : 867